Welkom bij Shih-La

Ik ben Trudy,en woon samen met Dick, en onze 2 shih-Tzu meiden in Luxembourg. De naam Shih-la, komt van onze oudste Shih-tzu.(Shih-la Of The Wilacks).

Op 4 juni 2017, hebben wij met heel heel verdriet, geheel onverwachts afscheid moeten nemen van ons lieve Mausje Shih-la

Wij zijn helemaal verliefd op dit prachtige ras, een hondje met een speciaal karakter, en o zo lief, en o zo heerlijk eigenwijs. Ons hele leven draaid dan ook helemaal om onze meiden, en genieten elke dag van ze.  We hebben verschillende jaren shows gelopen, en daar is onze kampioen Lih-An, (Olih-An-Tzu-From Jaqueline´s Dream)uit voortgekomen, waar we heel trots op zijn. We kijken dan ook terug, op een hele leuke tijd die we hebben gehad op de Show´s in binnen en buitenland.

Op 9 mei 2016 hebben wij met heel veel verdriet afscheid moeten nemen van ons mooie lieve meisje, ons kleine kampioentje Lih-an

Daar er in de Internet wereld maar weinig afbeeldingen en plaatjes te vinden waren van de Shih-Tzu, heb ik in 2003 samen met mijn dochter Cindy, de eerste shih-la.net online gezet.  shih-la.net is intussen uitgegroeid met vele plaatjes en afbeeldingen,en die gemaakt zijn met mijn grootste hobby psp( Paint Shop Pro).  Ook maak ik Stickers voor op Camper of auto, met de door U keuze van afbeelding. 

Intussen maken wij ook website´s met webdesign 

Vooral de pagina De Regenboogwolkjes, heb ik met heel veel liefde maak,
Een prachtige herinnering aan onze lieve dieren ,die over de Regenboogbrug zijn gegaan. 

Onze volgende grote hobby is de Camper. We trekken er dan ook heel veel mee, samen met de meiden door Europa.  we zijn veel de vinden aan de Duitse Mosel, waar de nodige wandelingen worden gemaakt.

Ik zou zeggen, kijk maar eens rond hier op shih-la.net. Er is veel te vinden en te bekijken , van plaatjes , afbeeldingen, foto´s, verhaaltjes e.d.

Mocht U vragen hebben, over de Shih-tzu of de over plaatjes, of auotostickers, of forum ,of een nieuwe site, neem dan even kontakt met mij op. 
Heeft U een hondje bij een regenboog wolkje staan, neem dan ook even kontakt met mij op.

Ik wens U veel plezier hier